Saturday, June 20, 2009

Hari Bapa




wpun berlaku percanggahan ttg tarikh sebenar sambutan Hari Bapa..tp pd aku..tarikh tu x penting..kenang la ibu dan bapa kita x kira tarikh, hari dan masa...


teringat aku ttg kejadian di atas...waktu AF5....setiap kali tgok clip ni..mesti aku menangis..dah mcm sinonim....ada yg kata, kenapa perlu menangis..kan bagus kalau sedekahkan bacaan al-quran, alfatihan dan sebagainya...pd aku...apa salah ke kita menangis bila kita sedih...bila kita rindu....air mata dicipta dgn fungsi tertentu kan....dan bila kita menangis..x bererti kita x sedekahkan ayat2 al-quran...jgn buat tafsiran sewenang2nya...





OH HATI--> selamat hari bapa utk semua yg bergelar bapa..moga anda menjadi bapa contoh...sayangi dan hargai lah ibu bapa kita selagi ada dan terdaya dan bila kita jd mcm aswad...tiada ibu dan bapa...semuanya sudah terlambat...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

12 comments:

zino said...

salam hujung minggu...

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

selamt hari bapa....utk semua bapa..

Rozita said...

slmt hari bapa~
bapak akak juga sudah kembali ke rahmatullah pada 5.2.2004 yg lalu

Mr PenyuBiru said...

kesian kat aswad masa tu..

mamai said...

selamat hari bapa kepada semua lelaki yang akan berelar bapa yang dok buat ikut suka

intan.dayana said...

Okayh.menangis kesekian kali nye melihat part neh..bygkan..ty, ni arwah abah intan pOn nanges jugak..cian kat aswad tuh...

*crying*

kayteeze said...

Selamat menyambut hari bapa, Intan...:)

@LiYaNNuaR said...

nok... rinih ari bapa ke?? x pasan aku... maklum ler... dah x bbapa... uhukuhuk... well, itu x mengapa.. nak wish juga utk semua para bapa sedunia... SELAMAT HARI BAPA...

pssst.. pasal Aswad tu kan... mmg aku pon cam ko, noks... toyak tangessss gitu...

en_me said...

kasih ibu membawa kesyurga, kasih ayah takdok tolok bandingnya.. salammms

Basuh Baju said...

aku pun selalu konfius bila tarikh yg sebenar..last2 tiap2 hari aku wish kat ayah aku..haha

sayanghasni @ yus said...

hmmmmmmmmm....
lidah kelu ler...
citer pasal bapa nie buat aku takder idea..

Adry said...

alahai... terkenang ngan arwah ayah aku... isk isk


Adry @ http://www.adrysabry.com