Tuesday, June 2, 2009

BOS katanya

" mai la balik PB umah kak long ni.....kami buat tahlil skit..." aku terima panggilan mak ketika tgh sibuk meng'edit minit


"xleh le kot mak....org keje ari ni....st g balik keje org p....." aku ingat tahlil ni x jadi since mak ckp...kak Teh x jadi balik....


" alah....ptg baru nak mai....lauk semua dh abis....mai la skrg...kami nk mula dh ni..."
tahlil ni..nk buat sesama family je....kami kerap buat dr satu rumah ke satu rumah....


"xleh la mak...org ada keje....."
aku betoi2 x bleh nk mintak off ari ni....


"alah...hang kan BOS....bg la alasan apa2pun....ada hal keluarga...."
aku gelak ngekek dgar ayat BOS tu.....bos apa la mak......asyik kena buli je...hehhehe


"isk....bos apa pulak mak aih....org cuti dh smlm.....budak2 tu demam....xkan ari ni nk cuti lagik.....xpa la...st g balik keje org p sana sat..." bkn sengaja nk tolak permintaan mak...




OH HATI--> xde maknanya bos....batak2 je...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

9 comments:

Rozita said...

1st~

salamelekom BOS

Ummi said...

e ehh BOS..sama la kita bahasakan diri 'orang' cakap ngan mak ...
alahai,windunya kat mak ....sob sob.

mamai said...

boss pada diri sendiri....

intan.dayana said...

sian mak akak tau.

rynas said...

amin...lama-lama jd bos lah tu

syareena said...

alamak segan lak nak cakap ngan boss hahahaha...

kenari said...

mak kita pun bos jugak tau...dlm erti kata lain "mem"

U-jin said...

salam bos...balik je lar bos....eheks

fizan *sew addict!* said...

BOS.....teringat cite lady boss lakunan ning.