Wednesday, June 10, 2009

buat KAWAN

gambar ni mungkin tidak ada kaitan dgn N3....tp, mungkin juga berkaitan mengikut tafsiran masing2....



korang pnh x berhadapan dgn situasi ini....


korang ada x 'kwn' yg agak close....byk kongsi kisah suka dan duka....tempat korang luah perasaan dan masalah....tp....xde ribut....xde hangin....xde topan....tiba2 dia menyepi....sepi sesepi2nya.....SMS x jwp.....YM x on....offline memanjang.....wpun korang rasa.....dia 'ada'....

apa korang rasa?....rasa OREN ke..rasa DOYAN?







OH HATI--> utk 'kwn' yg mungkin baca N3 ni......"apa salah aku kali ni?...perlu ke hang buat aku mcm ni?"
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

16 comments:

atle ♥ waT¡e said...

1st! ati rase strawberi!!

rynas said...

aku tak penah pulak ada pengalaman gitu. Biasanya bersebab ler tak ler dia mendiamkan diri cam tu jer. agaknya dia ada prob yg dia tak nak share ngan ko tan..agak aku ler.

arediks92 said...

rasa sarsi...rasa sirap limau..rasa ais cream soda...dan paling best rasa jadam

Rozita said...

rasa LAKSA..
rasa2nya ada yg tak kena nih..
cuba tepon aje

ennieva fauzi said...

xde rase..hati kering kontang...tanyakan la, apa sebabnya...jangan berdiam diri..nantui hancor persahabatan...gud luck ya..

Riezal said...

maafkan aku intan.. bukan niat aku untuk menyepikan diri.. bukan niat ku tak mengsms hang..maafkan aku intan.. andai diri ku ini mengundang kesepian..

aku


aku..


cuma sibuk duk kutip derian kat kampung tok aku laa ni..

Aida Alias said...

ada org berkata.. jika berkawan jgn terlalu rapat atau terlalu renggang... ambil dipertengahan..

maybe dia ada problem..

Ummi said...

e'eehh...aku pon ada kes mcm ni, kol pon x jwb,xda plak kol blk..
jadik,aku assumed dia bz kottt....xpa lah,kot nti dia free & ada mood, dia contact la balik ..
aku pon kekadang suka menyepikan diri nihhh..cuma x hilang terus,ngeh ngeh..

U-jin said...

rasa masam masam...rasa cheese..ahaks..
sapa kawan hang ker...rasa dia bzs kot..ataupong dia tgh ade prob...x de mud nak sembang ke hapa..biase nye mcm tu...x per biaor dulu..nanti try contact balik..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

biarkan je....dia dtg bulan tu...

sayanghasni @ yus said...

kalu aku ..
aku rasa kelat2 pahit gitu..
tapi selalunyer aku yang diam ngan orang..
kalu aku dah kecik ati sesangat..
atau ader problem rumahtangga..
maybe kawan ko pun gitu agaknyer...

Yunus Badawi said...

ni mesti 'kawan' yg special

@LiYaNNuaR said...

penah je rasa... malalh, skrg pun dok rasa... namun, aku buat nohin jerkkk... bukan salah aku ponnng... huhuhu... aku rasa mcm stoberi yg lite2 gitu... ko lak rasa ape, ek???

Prettybaker said...

Aku selalu rasa ngan lidah nox, selalunya rasa manis laa coz aku x suka masam2 nih...

Ko aje yg emo kot..tah2 member tu kebizian ker??

p/s: aku pun slalu gak berperasaan mcm nih.

INTAN said...

ATI
klu camtu..rasa masam manis le ye..heh

CT
dh 2 minggu T....sabo jelah aku..

ATON
maksudnya pelbagai rasa le ye..hehe

KAK ITA
sy xrasa dia akan angkat....dia sengaja nk larikan diri gamaknya..

BEN
xde medium..nk tanya camne....aku cuba a'way

RIEZAL
hahahaha.....hang mmg..mmg patut hang terasa...lama sangat ilang..

AIDA
kkdg kita x minta nk jd terlalu close..situasi menyebabkan....

ZUE
aku jrg wat mcm ni gan kwn2....klu bz..at least...aku bgtau..so org akan paham

UJIN
yelah....mungkin dia ada masalah..ataupun dia xmo tambah masalah

PENTOI
ye ye....hahhaa....aku anggap gitew

YUS
at least..jgn le ignore aku camni...

YB
ha'ah..mcm hubungan ko gan aku..hahah

LIYA
aku cuba guat nohin...tp rasa terseksa...

YATIE
abis nok...klu x jwp sms....x jwp YM....apakehei?

intan.dayana said...

intan penah rase cmtu..but then tetibe dea muncul kembali..ade masalah kata nye..di harap akak bersabar ye.