Tuesday, June 9, 2009

esok hari RABU


esok RABU....ari ni SELASA...last day aku bcuti sblm esoknya masuk keje balik...klu ikut perkiraan...5 ari aku cuti (masuk weekend)....



klu ada yg prihatin dan tertanya2...kemana aku bcuti sepanjang 5 ari ni....erkkk...ni aku nk kabo....aku lepak lat umah je....hehe...hebatkan....langsung x g mana u olls...termasuk g kedai ke...g tgok wayang ke...g membeli belah ke....nehi..nehi...semua tu tidak berlaku...aku lepak saja d rumah....menghayati kata2... "rumahku syorgaku" gitew....



aku menghayati erti BERCUTI dgn baik sekali....termasuk BERCUTI menghupdate blog....ntah kenapa...aku ilang selera utk semua itew....



tp....wpun bcuti....ada bbrapa keje opis yg aku langsaikan dr umah....since email opis boleh d capai dr mana2 lokasi selagi ada internet.....byk keje yg aku siapkan dgn berkomunikasi melalui email....



esok aku akan bkeja semua....moga aku ckup 'kuat' dan 'gagah' gitew....




OH HATI--> cepatnya masa berlalu
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

8 comments:

atle ♥ waT¡e said...

wah..sonok ye. K..slamt bekeje semule..eceh...keje lah dgn tekun

mama double A said...

slamat kijo esok, klu sya mau boring x p mane2

Mak Su said...

hari ni hari selasa, maksu nak tgk desperate housewives

rynas said...

kagum aku intan wpun cuti tetap bertugas di rumah pekerja berdedikasi betol..selamat bekerja esok yer..

U-jin said...

LOR CUTI KER..LAMANYE...selamat bekerja kemabali..

intan.dayana said...

akak stat keje esOk...intan plak stat cOti esOk...yeeeehaaaa~~

ennieva fauzi said...

Tan, hidup tak memberi pilihan. Tak keje kang nak makan apa, nak bayo hutang lagu mana...gagahkan je la...chayok, chayok Intan...

@LiYaNNuaR said...

mulakan dgn Bismillah, ok... hehehe