Saturday, October 10, 2009

Al- kisahnya.....



syusyah payah aku kutip semangat...aku belai ari demi ari...semangat tu betul2 hilang....jenuh aku cari.....ada gak rasa nk report polis..tp sbb aku x suka nyusahkan polis...aku pendam perasaan tu...aku cari sndiri....betui....syukran...ari ni aku jumpa balik semangat tu...huhuhu......semangat nk update blog...



siyes.....bkn saja aku x buat lawatan sambil belajar ke blog korang.....blog sndiri pun aku x hingin nk singgah.....rasa cam kena buatan org plak...kih3....nyaris x p jumpa bomoh berubat....



kita masih dlm bulan syawal kan?....citer 1 syawal aku xde yg menarik pun.....baju raya pun tarak....klu aku story pun...menda nk basi tahap belendir gitew....xyah le kan...malangnya...bkn saja aku x pakai baju raya...gambo raya pun tarak...sian anak2 gn incik hubby aku yg segak bergaya dgn baju sedondon ari tu...takde gambo utk d abadikan....yg ada...kat atas tu je...sesi bermaaf2an antara ilhan gn opahnya...



okeh le......opening N3 gitew...japs lagik aku nk lawat2 korang...windu tidak kepalang gitew...sure byk menda psl korang aku miss....jgn risau...aku qado balik okeh





OH HATI---> jgn lupa idang serbuk kuih raya time aku melawat blog korang
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

12 comments:

kenari said...

alhamdulillah!!! mujur jumpa semula semangat tu ye, nape tak kabo kat kami ni haaaa bleh gak kami tulun carikan. anyway welkam back...

zino said...

lain kali kalau hilang semangat minta hembus sikit tok dukun hehe.. dan minum air kelapa banyak2 hehe

intan.dayana said...

rindu nye kat akakkkkkkkkkkk!!!

camat ari raya akak~

znurul said...

klasik gmbo tu...

fizan *sew addict!* said...

miss u so much nokss!

en_me said...

ghitewww.. hmmm

Tie said...

Macam mana pulak boleh ilang semangat ? Terlebih makan kuih raya ke ? Walau bagaimanapun selamat kembali....

Yunus Badawi said...

Alhamdulillah ko dah dpt semangat ko balik. Aku terharu kerana antara blog yg kalau lawati dihari pertama ko dpt semangat ko tu ialah blog aku yg entah apa2 tu.

Kalau ko dtg KL singgahlah rumah aku. Kuih raya ada sikit lagi tu.

NaqeebLukhman said...

hahahaa
tapi yang kompem ko mmg dah kena buatan orang huhuhuhuhu

dah yang keberapa kena buat tu yer heheheee

jaga elok2 semangat tu jangan hilang lagi huhuhuhu

xiiinam said...

Pasungkan semangatmu..
Jangan sampai hilang lagi....





ckLah susah nak akse blog engkau ni. Nanti cari puncanya...

mamai said...

lama sungguh aku menanti sesuatu dari laman nie akhirnya kamu ada juga

dah jumpa ker semanggat tu

@LiYaNNuaR said...

rindu betul pd kamuuu... ngape x nyinggah beraya... kutunggu2 jugaaa namun tiadaaa...