Wednesday, September 16, 2009

Selamat....selamat!!!

turut berada d dlm gambar adalah fizan-nazira story, kak ita-Scrapblog , ainal-Ini Kisah Aku, aidaroha-Inspirasi dan kreativiti, kak seha-setia2i dan kak yan-kami (selain anakbabah, kak zu, Nim, erma, lyn, hazna, )



aku takut kebuntuan aku berpanjangan..x sempat aku nk ucap selamat ari raya lak nanti....maka, berbekal kan kad maya yg dia create oleh ainal yg mengandungi gambar2 'gadis2' rupawan, dermawan, hartawan (dgn senyuman), cendekiawan, setiakawan dan palbagai2 WAN lagik ahli club TSY (The Silver Yongs) .... aku ambik kesempatan ni....utk menyusun semua jari yg aku ada....memohon kemaafan jika ada sbrg tutur kata yg menyingung mana2 pihak...atau komen2 aku kat blog korang yg ter'capoi' skit bahasanya....



SELAMAT ARI RAYA...MAAF ZAHIR BATIN...
PANDU CERMAT..JIWA SELAMAT...
INGAT LAH YG TERSAYANG
ANDA MAMPU MENGUBAHNYA....
MERAH TANDA BERHENTI...
JGN MKN KETERLALUAN SAMPAI ILANG INGATAN
INGAT KESIHATAN JUGAK....



p/s aku akan bercuti raya mulai 18hb - 27hb.....taun ni turn perak...kendian baru balik perlis.....



OH HATI---> klu rajin, akan ada N3 lain lepas ni..klu malas (rasa cam malas) N3 ni mungkin yg terakhir sehingga raya....
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

22 comments:

Rozita said...

maaf zahir batin
0-0 ye

mamai said...

kreatif la kad raya nie..

selamat hari raya buat kamu...tak balik kampung ker

en_me said...

ammvoiii akak akak tewww..
selamat hariraya maaf zahir bathin wat akak intan ..

Mr PenyuBiru said...

nampak cam ni last n3 jer..

pepepun Slmt Hr Ry Mf Zhr Btn yer. aku tau ko banyak buat salah ngan aku dan aku dah maafkan.haha..

matahari said...

Slamat Beraye!!! Maaf Zahir Batin...

ONE ZABA said...

selamat hari raya....

intan.dayana said...

akakkkkkkkkkkk!!! selamat hari raya.maaf zahir batin~
semOga semua selamat~

benludin said...

comel-comel semua dlm kad raya tu..

-sis..selamat hari raya..maaf zahir batin

Mak Su said...

selamat balik kampung :)

kenari said...

salam aidil fitri utk intan sekeluarga...ampun dan maaf jika terlajak komen, terkasar bahasa.

Riezal aka Rezdrake said...

Selamat Hari Raya intan.. jumaat ni aku balik penang.. yehaa masa untuk mengketedarah Nasi Kandaq.. meh laa join :)

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

slamat raye.....yabedabedu..

sonata anak kancil said...

selamat hari raya - maaf zahir batin...berhati2 ketika memandu balik kampung...

~wAniE~ said...

slmt ari raye maaf zhr bati..
sori sal dodol tu..
kalo ade nnti wanie pos kt akk ye..
bw kete elok2 tau..
pandu cermat jiwa selamat...

mama double A said...

slamat raya n menjamu selera...

sowi lama x kecni, sya lama x buka blog sendiri hehe

Yunus Badawi said...

Jam lah Perak raya ni sbb ramai blogger yg balik Perak. Adakah ini Tahun Beraya di Perak?

Aku jugaklah wargakota yg setia beraya di KL hehehe

Slmt Hari Raya Yong. Maaf zahir batin.

s@yangh@sni said...

2, 3 KUCING BERAYA..
MANAKAN SAMA SI TIKUS RAYA..
2, 3 HARI LAGI NAK RAYA..
AMPUN DAN MAAF DARI SAYA..

TERLEBIH BISA TUTUR BICARA..
DISIMPAN JANGAN AMPUN DIPINTA..
SYAWAL DINANTI BERSAMBUT RIA..
IKHLAS DARIKU YANG CANTIK JELITA.

xiiinam said...

Semoga bertemu Ramadhan akan datang...


EID MUBARAK!!!

Tie said...

Selamat hari raya Intan...

Amboi... raya sakan nampak!

mamai said...

mana entry raya

kenari said...

lamanya cuti...

Adry said...

salam raya... maaf zahir dan batin yer...